Ofte Stillede Spørgsmål

Som behandler opretter du din profil på makuna med billede, beskrivelse, post nr. og behandlings kategori m.m, så du bliver synlig for kunderne, der søger netop din behandling.

Makuna.dk er startet af to unge iværksættere med en vision og mission om at gøre vejen mellem behandler og kunder billigere og lettere. Vi ved hvor dyrt og besværligt det kan være for dig som behandler, at markedsføre og promovere din praksis, hvilket vi vil gøre op med. Dette er grunden til vores billige og fordelagtige priser. Samtidig skal det være enkelt at finde den rette behandler.

Der er mange fordele ved at købe premium abonnement hos makuna. Din profil vil bl.a. blive vist på frontsiden, samt ligge øverst i søgeresultaterne. Derudover er der prioriteret support for premium-kunderne.

Vi kan ikke sige på forhånd, hvor man kunder man som behandler er sikret. Dette kommer an på hvor godt man har opsat sin profil. Hvis den er fyldt med gode billeder, beskrivelser af hvilke behandlinger der udbydes og et opdateret bookingsystem. Der er implementeret et rating system til alle behandlere,  hvis man får gode anmeldelser af sine klienter, vil dette selvfølgelig hjælpe. Sidst men ikke mindst anbefaler vi, at man tilkøber premium-profilen, da dette vil gøre dig langt mere synlig for potentielle kunder.

Vi tilbyder både mulighed for at professionelle og studerende kan oprette en profil på vores side, der gør det muligt for behandleren at blive set.

Synes du vi mangler en kategori, kan du kontakte os enden via telefon eller mail, så kan vi sammen finde ud af manglerne på siden og forbedre dem.

Har du stadig et spørgsmål ?